Kurum Adı : Aydınlar İlkokulu
WEB Adresi : http://catalcaaydinlario.meb.k12.tr
Adres : Aydınlar Mahallesi ÇATALCA

VİZYON
VİZYONUMUZ (HEDEFİMİZ) Herkes her gün daha iyiye ulaşmak ister. Biz de, İstanbul okulları içinde sayılı okullar arasına girebilmek; velilerin ve öğrencilerin gıpta ile bakacağı, eğitim görmek için özellikle tercih edeceği bir okul haline gelebilmek için uğraşıyoruz. Eğitimi, sanatsal faaliyetler, spor aktiviteleri ve sosyal faaliyetlerle destekleyerek, yaratıcı, çevreci, üretken bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

MİSYON
MİSYONUMUZ (VAR OLUŞ NEDENİMİZ) İlk olarak genel ahlak kurallarını çok iyi benimseyen, paylaşımcı, kendi çıkarları için değil, toplum bilinciyle çalışan bireyler yetiştirebilmektir. Çalışmalarımızda, öğrencilerimizin zekâlarını en üst düzeyde kullanabilmelerini hedefliyoruz. Bilgiyi değil; bilgiyi elde etme yollarını öğretiyoruz. Her öğrencimize sosyal statü ayrımı yapmaksızın eşit yaklaşımımızla onların özgüvenlerini ön plana çıkartıyoruz. Biliyoruz ki kendine güvenen, girişimci, sosyal bireyler toplumu daima daha üst seviyelere taşıyacaktır.

Öğretmen Sayısı : 1
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 14
Öğretim Şekli : NORMAL
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08.10-15.50
Derslik Sayısı : 1 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 6
Lojman Bilgisi : SOBALI
Isınma Şekli : KALORİFERLİ

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 100 km, Çatalca ilçe merkezine 45 km uzaklıktadır.
Ulaşım :
Servis Bilgisi :